Stichting Caviaopvang De Reddertjes
Schinveld, Limburg.

Welkom op onze website!

Welkom bij Cavia opvang De Reddertjes. 

Op deze pagina kunt u zowel dieren vinden die een nieuw huisje zoeken, als dieren die permanent in de opvang blijven wonen. Dieren die vast in de opvang wonen, blijven hier door uiteenlopende redenen. Van chronische/ ernstige ziekte, ouderdom, afwijkingen of een ernstig getraumatiseerd dier. Elk dier wordt individueel bekeken waar hij of zij gelukkig van gaat worden. Soms betekent dit dat het dier in onze opvang blijft wonen. Wij doen er dan alles aan om het leven van dit dier zo gelukkig en prettig mogelijk te maken. Hier zetten wij ons dag en nacht voor in.  Onze vaste bewoners kunnen worden gesponsord op afstand door middel van een donatie. Hier kunt u meer informatie over vinden op deze website, onder het kopje Sponsor een cavia .

Naast onze vaste bewoners, hebben wij cavia's in de opvang zitten welke geadopteerd/ herplaatst kunnen worden. Deze dieren zijn door ons opgevangen en inmiddels klaar voor een nieuw liefdevol huis. Kijk op onze website onder Cavia's ter adoptie  welke beschikbaar zijn om herplaatst te worden.

Ook kunt u bij ons terecht als u wegens omstandigheden niet meer voor uw cavia of cavia's kan zorgen. Ongeacht de situatie,  geslacht of leeftijd van het dier, is deze altijd welkom in de opvang. Wij vangen uw dier op en gaan kijken wat er nodig is voor dit specifieke dier. Neem contact met ons op als u afstand wilt doen van uw cavia of cavia's. 

Mocht u over een onderwerp meer informatie willen, neem gerust https://strato-editor.com/.cm4all/uproc.php/0/.dierenlot.jpg/picture-400?_=183d1c456e8 Contact met ons op of check onze Facebook pagina


 
E-mailen
Map
Instagram