Stichting Caviaopvang De Reddertjes
Schinveld, Limburg.

Sponsor een cavia

Deze pagina is toegewijd aan de vaste bewoners van onze opvang. Dit zijn dieren die wegens verschillende redenen niet kunnen verhuizen. Veelal zijn dit gezondheidsproblemen, zoals: chronische ziektes, oude dieren, dieren met een handicap en dieren met een afwijking. Maar ook kunnen deze dieren ernstig getraumatiseerd zijn, waardoor deze niet herplaatst kunnen worden. Uiteenlopende redenen dus. Wij kiezen wat het beste voor het dier is en soms houdt dat in dat ze op een verantwoorde manier gelukkig en oud mogen worden in onze opvang. Deze vaste bewoners kunnen gesponsord worden.

Door het sponsoren van een cavia, wordt er bijgedragen aan de kosten die er dagelijks voor deze cavia’s gemaakt worden. Dit loopt uiteen van voeding, verzorging, medicatie of een onverwachts dierenartsbezoek. Één cavia kan door meerdere mensen worden geadopteerd (maximaal 3 sponsoren per dier). Er kan ook gekozen worden, om de enige sponsor van een dier te zijn, dan bedragen de kosten €50 per jaar. De betaling hiervan kan worden overgemaakt naar de bankrekening van de stichting. Bij sponsoring blijft de cavia in onze opvang. 

Aan het begin van de adoptie krijgen de mensen een certificaat per mail met de naam, foto en informatie van de cavia. Het is mogelijk om in de opvang zelf een cavia uit te kiezen die u wilt adopteren. Alle cavia's uit de opvang staan ook op onze Facebook pagina in het album:  Sponsor cavia’s. Bij sommige cavia's is er ook meer informatie te vinden over hun verleden. Dit kan helaas niet bij alle cavia's worden gezet, wegens privacy redenen. Het sponsor bedrag bedraagt 25 euro per jaar per cavia. 

Als cavia's overlijden in de opvang, zullen de adoptanten op de hoogte worden gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een andere cavia te adopteren of de adoptie stop te zetten. 

De cavia's die financieel zijn geadopteerd, blijven in principe voor de rest van hun leven in de opvang. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt als een cavia om een of andere reden beter af is op een andere plek of in een andere groep. 

Die dieren die in de opvang blijven proberen we een zo natuurlijk mogelijk en fijn leven te geven. Vrijwel alle cavia'a zitten in ruime buiten verblijven. Als het niet mogelijk voor een cavia, woont hij of zij in een ruim binnen verblijf.

Sponsor cavia's

Faith

Faith

Faith, geboren maart 2020 (schatting). Hij kwam hier binnen via de reddingsactie, waarbij 36 beren zijn gered. Door een onbehandelde middenoorontsteking is zijn evenwichtsorgaan en vermoedelijk ook iets in de hersenen beschadigd, Hierdoor kan Faith alleen naar boven kijken en is zijn kopje scheef. Ondanks zijn afwijking is hij vrolijk, gelukkig en lijdt hij zeker niet.

Faith is financieel geadopteerd door: 1. Carla Slootweg 2. Cylan Vandenbroucke 3.

Sky

Sky

Sky is van eind 2017. Ze kwam samen met haar partner castraat Rory nadat ze al vijf keer van huis gewisseld waren in die 1,5 jaar tijd. Dit vinden we wel genoeg dus besloten beide niet nog een verhuizing aan te doen Echter kreeg ik in okt 2019 een hulpvraag mensen zochten een zeug voor buiten nadat hun zeug alleen was komen te zitten en wegkwijnde was dus haast geboden en sky was de enige op dat moment die geschikt was in de opvang , lief en aanhankelijk. Op dat moment hadden we geen herplaatsers omdat ik door omstandigheden in 2019 sinds maart niet meer had opgevangen Rory en sky waren de laatste Dus sky ging mee In feb 2020 kreek ik bericht. Haar maatje was dood door allergie wilden ze geen nieuwe bij maar van mij mocht sky absoluut niet alleen blijven dus moest terug naar hier Dus de arme ziel voor de zevende keer verhuizen wat nu voor haar echt t forever home betekend. Ze kwam terug met een flinke longontsteking ben paar nachten opgebleven met haar. Sky was sky niet meer niet meer aanhankelijk , nieuwsgierig of makkelijk op te pakken maar bang schuw en terughoudend. Intussen is ze weer langzaam opweg naar haar oude ik.

Sky is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Charly

Charly

Leeftijd onbekend maar schat ca van 2017 Hij blijft hier wonen heeft hersenschade, beschadiging aan evenwichtsorgaan en ziet niet zo goed Loopt alsof hij dronken is heeft slechte oriëntatie leeft met Bambi in een kooi. Bambi helpt hem want zelfs in de kooi verdwaalt hij.

Charly is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Ozzy

Ozzy

Geboren ca medio 2016 ook hij blijft als skinny in de opvang wonen omdat we geen skinnys herplaatsen maar vooral omdat hij en Snow onafscheidelijk zijn. We hebben dat wel geprobeerd de afgelopen weken maar ze kunnen echt niet zonder elkaar. Gezien Snow zijn medische problemen blijven de twee dus samen hier.

Ozzy is financieel volledig geadopteerd door Silvia Keij

Dash

Dash

Knappe castraat Dash blijft in de opvang wonen. Nadat hij herplaatst is geweest is hij weer terug gekomen in de opvang waar hij nu lekker oud mag worden.

Dash is financieel volledig geadopteerd door Petra Pelgrom.

Noortje

Noortje

Noortje is in haar cavialeventje al heel vaak verhuisd. Ze mag daarom nu lekker in de opvang oud worden.

Noortje is financieel volledig geadopteerd door Loes Kaarsgaren

Orion

Orion

Orion blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Orion is financieel volledig geadopteerd door Linsey Hendriks.

Stanford

Stanford

Stanford is circa mei 2020 geboren denken we. Hij is een zogeheten polydactyl-cavia. Aan elk voorpootje heeft hij twee tenen teveel en aan beide achterpootjes een bungelteentje. Deze hebben we bij onze dierenarts laten verwijderen. Deze lieverd is enorm doorgefokt en blijft daarom in de opvang wonen.

Stanford is financieel volledig geadopteerd door Mark van Bon

Kalu

Kalu

Kalu kwam net als Bagheera, Tijger en Furby in september 2020 binnen met een groep van 30 beren. Helaas had ook hij teveel van giftige planten te eten gehad en daardoor is zijn immuunsysteem aangetast. Hij is heel erg gevoelig en vaak ziek dus heel vatbaar. Om deze reden blijft deze kanjer in de opvang binnen wonen.

Kalu is financieel volledig geadopteerd door Dieudonnee Cobben.

Lenny

Lenny

Zijn verhaal kan ik hier helaas niet plaatsen maar bij financiële adoptie wel toelichten. Hij heeft een trauma door zijn verleden wat niet rooskleurig was.

Lenny is financieel geadopteerd door 1. Suzy Former 2. Mert Onink 3. Mayke van Wijk

Valentijn

Valentijn

Deze kleine kerel van ca juni 2020 komt uit extreme doorfok/incest. Hij is ook veel te klein voor zijn leeftijd.

Valentijn wordt gesponsord door 1 Caro Van de Vin 2. Daniella Peters 3. Moon Verheij

Belle

Belle

Deze dame komt uit ernstige doorfok en incest samen met Elly en Faye die ook in dit album staan (Alice en Theodore hebben we als onze privécavia's geadopteerd ), allen komen van het zelfde adres. Ze leefden verwilderd in een tuin waar nest na nest na nest is geproduceerd en de gehele familiegeneraties door elkaar liepen. Ze zijn erg verwilderd. Belle en Faye werden door een meisje geadopteerd maar helaas bleek Belle zwanger en kreeg Ella, Alice en Theodore. De laatste twee adopteerden wij om hen te helpen en om extreem incest voorkomen. Helaas bleken de andere drie onhandelbaar en werden we gevraagd om rustig te worden echter gaf dat haar en ook de dieren heel veel stress aangezien deze liever geen enkel menselijk contact hebben. Om die reden werden wij benaderd met de vraag of we ze konden opnemen en helpen. Zoals de meesten van jullie intussen weten wanneer we zeker weten dat dieren uit extreme incest/doorfok komen plaatsen we deze niet. Dit omdat onze ervaring is dat er vaak problemen optreden bij deze dieren. In dit geval het feit dat ze echt verwilderd zijn een dubbele reden.

Belle is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Tijger

Tijger

Tijger heeft last van chronische luchtwegproblemen en blijft daarom lekker in de opvang wonen.

Tijger is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Lotte

Lotte

Lotte is financieel volledig geadopteerd door Gabor Heeres

Star

Star

Dit lieve beertje genaamd Star is geboren medio 2020 en blijft vanwege zijn speciale zorg behoevende satijnvacht in de opvang wonen.

Star is financieel geadopteerd door: 1. Joella van den Broek 2. Gabor Heeres 3. Moon Verheij

Furby

Furby

Furby kwam bij ons binnen met afgevreten oren.

Furby is volledig financieel geadopteerd door Sara Mussche.

Doris

Doris

Doris is geboren in december 2019 maar helaas blind. Ze blijft daarom lekker bij ons in de opvang wonen.

Doris is financieel volledig geadopteerd door Wendy Kokkelkoren, Guido Dieteren en de dochters.

Renee

Renee

Renee is financieel volledig geadopteerd door Michelle Niessen

Yeti

Yeti

Beertje. Blijft in de opvang omdat hij al zo vaak verhuisd is en nu gewoon lekker mag gaan genieten.

Yeti is financieel volledig geadopteerd door Anja Soentpiet.

Jayden

Jayden

Jayden is een kerel van 1.5 jaar die een heel vervelend verleden heeft. Hierdoor is besloten hij lekker in de opvang mag blijven wonen.

Jayden is financieel volledig geadopteerd door Suzy Former.

Daisy

Daisy

Zeugje. Deze knappe dame blijft in de opvang omdat ze een erg rot verleden heeft. Ze is erg getraumatiseerd en bang. Ook heeft ze heeft heupproblemen.

Daisy is financieel volledig geadopteerd door: Karin De Vos

Muis

Muis

Muis is in 2014 geboren. Hij is dus senior en mag op zijn oude dag lekker bij ons in de opvang blijven.

Muis is financieel volledig geadopteerd door Henriette Geraedts.

Snoezel

Snoezel

Dit is lieve snoezel. Ze is van gokken we van eind 2019 Ze kwam van een plek van verwaarlozing. Waar ze in een klein hokje 30/30 in duisternis leefde ze is daar op z’n zachtst gezegd alles behalve goed behandeld er werd gegraaid naar haar en van hok naar hok gepleurd in de waarste zin van het woord. Hierdoor heeft deze schat een ernstige hersenschade opgelopen en moet helaas binnen wonen omdat ze snel uit balans raakt ondanks wat haar is aangedaan hebben we in de maanden die ze nu hier woont haar vertrouwen gewonnen en ontpopt tot een lieve schat vol vertrouwen en liefde❤️

Snoezel wordt volledig gesponsord door: Silvia Keij

Captain Hook

Captain Hook

Captain Hook de broer van Dante Is van is van 2016 en is blind om die reden blijft hij in de opvang wonen. Hij is natuurlijk ook bijna 5 dus om die reden en t feit dat hij en zijn broer heel erg close zijn blijven de beide ook in de opvang wonen.

Captain Hook is financieel volledig geadopteerd door: Dylan en Kelly Vandenbroucke

Uzi

Uzi

Uzi is van ca begin 2021 hij werd door de dierenambulance in het bos uitgezet gevonden samen met nog een beertje die we forest genoemd hebben hij is via de Vooropvang waar ze terecht kwamen naar ons gekomen . Helaas ik hij te bang en getraumatiseerd om uiteindelijk naar een nieuw thuis te laten gaan om die reden is er besloten dat hij in de opvang zal blijven wonen.

Uzi wordt volledig financieel geadopteerd door Karin De Vos

Blizzy

Blizzy

Blizzy is een lieve dame van ca medio 2018. Zij en haar zusje Dizzy zijn beide blind en blijven om die reden in onze opvang wonen. Ze zijn in juni 2021 hier komen wonen.

Blizzy is financieel volledig geadopteerd door Sara Mussche.

Dizzy

Dizzy

Dizzy is een lieve dame van ca medio 2018. Zij en haar zusje Blizzy zijn beide blind en blijven om die reden in onze opvang wonen. Ze zijn in juni 2021 hier komen wonen.

Dizzy is financieel volledig geadopteerd door Sara Mussche.

Alvin

Alvin

Alvin is van begin 2021 hij kwam binnen van een laten we t licht uitdrukken helse plek geboren in de duisternis en viezigheid. En op een plek van mishandeling, hij werd herplaatst maar tijdens zijn puberen bleek hij niet meer samen te kunnen met zijn toen al puberende maatje samen kwamen ze hier op vakantie in de hoop mss iets voor het gezin te kunnen betekenen helaas overleed zijn maatje Benji hier aan nierfalen. We probeerden alvin met een paar beren samen te zetten. In een groepje ging dat goed maar eenmaal de individuele koopontbinding was het net of hij een kortsluiting kreeg en dook bovenop de beren die we probeerden te matchen. Na goed overleg met zijn baasjes is besloten hem terug te nemen in de opvang en hem een thuis te bieden in de groep als hij met een cavia alleen zit is hij een tikkende tijdbom echter bleek hij zich hier in de grote groep met veel ruimte en veel anderen beren wel heel happy en relax te voelen. Om deze reden blijft hij de rest van zijn leventje in de opvang wonen.

Alvin wordt volledig financieel gesponsord door: Michele Sport.

Oliver

Oliver

Oliver kwam hier van het zelfde adres als ace en zijn zusjes alleen eerder. Met een paar broertjes. Helaas overleden deze aan hartproblemen door hun extreme incest verleden. Om deze reden is besloten Oliver hier te laten wonen.

Oliver wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos.

Dave

Dave

Dave is van dec 2020 hij blijft hier wonen omdat hij heel erg bang blijft maar vooral omdat hij veel te weinig groeit en gevoelige luchtwegen heeft . Zijn beide broertjes woonden ook in de opvang maar zijn helaas overleden.

Dave is financieel volledig geadopteerd door Peter en Petra Pelgrom

Dion

Dion

Dion woont al 10 maanden in de opvang sinds hij vier weken oud is en wordt helaas elke keer weer door iedereen gepasseerd. We hebben besloten dat t lang genoeg heeft geduurd en de opvang is nu zijn forever home. Hij mag nu in vrijheid in de groep leven.

Dion wordt volledig financieel geadopteerd door Angeli Bijsterbosch

Flip

Flip

Flip is financieel volledig geadopteerd door Maartje Coenen en Sarah Mackenzie.

Ollie

Ollie

Ollie is financieel volledig geadopteerd door Maartje Coenen en Sarah Mackenzie.

Nero

Nero

Nero is financieel volledig geadopteerd door de familie Heijen.

Otis

Otis

Otis kwam binnen met moeder en zus Ginny in juli 2021 Hij is geboren ca. maart 2021 Die beide van hem zwanger waren. Mama kwam al uit extreme incest ( ze is helaas twee maand na de bevalling van haar nest overleden ) zijn dochters didi en Shauny en ook zijn. Zus blijven vanwege extreme incest in de opvang wonen en hij dus ook met de zelfde reden.

Otis wordt volledig financieel geadopteerd door:Judith.

Polaris

Polaris

Polaris geb schatten we juli 2021 binnen gekomen okt 2021blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwege zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft.

Polaris wordt volledig financieel geadopteerd door :Dieudonnee Cobben

Lyra

Lyra

Lyra is van gokken we begin 2020 kwam okt 2021 zwanger binnen�� Omdat ook zij een satijncavia is en satijn dus kwetsbaarder zijn blijft ook zij hier wonen.

Lyra wordt volledig financieel geadopteerd door; Wil Krijgsman en Yvonne Knops

Yara

Yara

Yara gokken van april 2021 kwam in juni 2021 samen met (half) broers en zusjes binnen. Enkele van hun zijn aan hartproblemen overleden. Ze komt uit extreme incest/doorfok om die reden is besloten hen niet te laten verhuizen. De kans is groot dat ze niet oud zullen worden.

Yara is volledig financieel geadopteerd door Wil Krijgsman en Yvonne Knops

Liv

Liv

Liv gokken van april 2021 kwam in juni 2021 samen met (half) broers en zusjes binnen. Enkele van hun zijn aan hartproblemen overleden. Ze komt uit extreme incest/doorfok om die reden is besloten hen niet te laten verhuizen. De kans is groot dat ze niet oud zullen worden.

Liv is financieel geadopteerd door: 1. Tante Poppy 2. Mert Onink 3. Femke Sultiens

Romeo

Romeo

Romeo is volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Fiona

Fiona

Fiona wordt financieel geadopteerd door 1: Ralf Hempe 2: Gabor Heeres 3: Sav de Bruin

Mufasa

Mufasa

Mufasa kwam in september 2021 binnen met een groep van 37 andere agoutti hij is vermoedelijk van juli 2021 maar groeit eigenlijk niks. Om die reden we weten dat de groep ernstige incest is blijft hij in de opvang.

Mufassa wordt volledig financieel geadopteerd door Stefan Pelgrom.

Lexi

Lexi

Lexi kwam met een groep van 37 beren en zeugen in september binnen in onze opvang. Ze is van gokken we april/mei 2021 Helaas waren zij en 18 andere zeugjes vooral jonger dan haar en leeftijdgenoten zwanger. De meesten zijn van dode jongen bevallen of overleden tijdens de bevalling. �� Deze lieve dame is aan een zijde blind en haar andere oog ziet beperkt heeft vaak ook ontstekingen in haar oogjes ze blijft daarom hier wonen. Daarnaast komt ze uit extreme incest.

Lexi wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos.

Roosje

Roosje

Roosje kwam binnen juli 2021 ze is van 24/02/2021. Was bij de Vorrige baas bevallen en raakte tijdelijk verlamd. Ze heeft daarbij problemen aan haar heupen overgehouden de andere dieren waar ze mee binnen kwam kunnen gelukkig wel verhuizen. Zij moet hier blijven.

Roosje is financieel geadopteerd door: 1. Ralf Hempe 2. Cynthia Mirani 3. Dieudonnee Cobben

Rolo

Rolo

Rolo kwam binnen in onze opvang in juni 2021. Is uitgeplaatst als leen beertje omdat de oude billy zijn maatje verloor. Helaas na een paar maanden overleed billy en kwam Rolo zoals afgesproken terug naar de opvang. En zoals iedereen weet dieren die terugkomen worden niet uitgeplaatst. Zijn leen adoptie mama wilde hem wel graag sponsoren.

Rolo is volledig financieel geadopteerd door: Daniëlle Hameleers.

Ginny

Ginny

Ginny kwam binnen met moeder en broer otis in juli 2021 Ze is geboren ca. maart 2021 En was samen met mama zwanger van haar broer . Mama kwam al uit extreme incest ( ze is helaas twee maand na de bevalling van haar nest overleden ) haar dochters didi en Shauny dus half zusjes en nichtjes van Ginny blijven vanwege extreme incest in de opvang wonen en zij dus ook met de zelfde reden.

Ginny wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos.

Zazu

Zazu

Zazu kwam medio sept 2021 binnen met drie weken oud. Hij groeit sinds die tijd nagenoeg niks komt uit doorfok om die reden blijft hij hier.

Zazu wordt volledig financieel geadopteerd door:Nicole Corver-Dijsselbloem.

Omega

Omega

Omega is van gokken we juli 2021 kwam binnen okt 2021 blijft in de opvang wonen omdat hij satijn is. Omdat hij vanwege de satijnvacht extra kwetsbaar is.

Omega wordt volledig financieel geadopteerd door: Mark Van Bon.

Gustav

Gustav

Gustav wordt volledig financieel geadopteerd door: Jessica

Petra

Petra

Petra is van maart 2021 kwam in sept 2021 binnen. Ze is aan een zijde volledig blind en heeft oogproblemen en blijft daarom in de opvang wonen.

Petra is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Blossom

Blossom

Blossom is van schatten we begin 2020 en kwam in okt 2021 in de opvang. Vanwege oogproblemen blijft ze hier wonen.

Blossom wordt volledig financieel geadopteerd door: Angeli Bijsterbosch.

Luna

Luna

Lieve Luna kwam hier in nov 2021 nadat haar laatste vriendinnetje was overleden. Haar baasje wilde geen nieuwe cavia's meer dus mag ze lekker in de groep haar oude dag slijten. Ze is ca 5 jaar oud.

Luna wordt volledig financieel geadopteerd door: Silvia Keij

Catweazle

Catweazle

Catweazle is financieel volledig geadopteerd door Hjalmar Krings en Nina Schuncken

Mark

Mark

Mark is financieel volledig geadopteerd door Mark en Ria van Bon.

Tara

Tara

Deze lieverd is geboren in okt 2021 uit satijn mama lyra ook papa was een satijn om die reden word deze lieverd niet uitgeplaatst

Tara wordt volledig financieel geadopteerd door: Caroline Wirtz.

Bodine

Bodine

Bodine wordt financieel geadopteerd door 1:Janneke van der Bie 2:Gijsje van Raalte 3:Gijsje en Jorian

Flora

Flora

Flora wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten.

Ginger

Ginger

Ginger is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Momo

Momo

Momo en haar vriendinnetje Stitch hebben we op 24-01-2022 opgehaald bij haar vorige eigenaar die helaas afstand van ze moest doen. Omdat we geen skinny's uitplaatsen blijven ze bij ons in de opvang. Ze zijn van eind 2019.

Momo wordt volledig financieel geadopteerd door: Stefan Pelgrom

Jacky

Jacky

Jacky wordt volledig financieel geadopteerd door: Dieudonnee Cobben.

Sydney

Sydney

Sydney is een zeugje van circa april 2020. Omdat ze blind is en een getraumatiseerde jeugd achter de rug heeft mag ze lekker bij ons in de opvang blijven wonen.

Sydney is financieel volledig geadopteerd door Jose Ollers.

Lillith

Lillith

Lillith woont sinds begin 2021 in de opvang en is waarschijnlijk van begin 2020. Ze kwam uit een leven vol verwaarlozing en mishandeling. Ze is de dame waarvan we na een poosje foto’s plaatsten van de mega klit die we van haar af haalden die net zo groot was als zij zelf.

Lillith wordt volledig financieel geadopteerd door Caroline Swennen.

Sirius

Sirius

Sirius blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Sirius word financieel volledig gesponsord door Jouke Huisman-van den Brink

Micah

Micah

Micah kwam binnen begin november 2021 hij was toen ca 5 weken oud. Zijn achterpootje is ernstig gebroken geweest waardoor zijn teentjes en voorvoetje niet meer groeien. Aangezien de breuk een gevoelige plek zal blijven blijft deze lieverd in de opvang.

Micah wordt volledig financieel geadopteerd door Nicole De Jong en haar man Tienko De Jong.

Dolfje

Dolfje

Dolfje kwam in 2019 in de opvang waarna hij verhuisde. ( hij is van medio 2018). Kwam in januari 2022 terug naar de opvang en blijft daarom hier wonen.

Dolfje wordt volledig financieel geadopteerd door:Dieudonnee Cobben.

Rambo

Rambo

Rambo is terug sinds mei 2021 hij is van eind 2019 hij was na zware verwaarlozing en mishandeling in de opvang gekomen is toen verhuisd en terug gekomen daarom blijft hij nu in de opvang wonen.

Rambo is financieel volledig geadopteerd door Silvia Keij

Shauny

Shauny

Shauny is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje didi blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet

Shauny is volledig financieel geadopteerd door Jolanda Telman

Paris

Paris

Paris is een knap zeugje geboren in 2020. Ze is een zusje van Dakota en komt uit inteelt, is getraumatiseerd en hysterisch bang. Ook heeft ze longproblemen waardoor ze bij ons binnen in de opvang verblijft.

Paris is financieel volledig geadopteerd door Marijke Otter-De Lange.

Didi

Didi

Didi is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje Shauny blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet.

Didi is financieel volledig geadopteerd door Daphne Pelgrom

Simba

Simba

Simba is een beer geboren in 2019 In maart 2021 kwam hij in de opvang door mishandeling heeft hij een lichte hersenschade en maar één oog. Daarnaast is hij ook nog eens satijn waardoor hij in de opvang blijft wonen.

Simba is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Joe

Joe

Joe kwam binnen de. 2021 is van ca Jan 2020. Helaas blijkt Joe satijn te zijn en is hij half blind op de foto ook te zien waardoor hij in de opvang blijft wonen.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Alfons Mattheij

Noa

Noa

Noa kwam binnen 10-01-2021 is van mei 2019 de lieverd heeft schade aan zijn voorpootje waardoor hij niet kan verhuizen.

Noa is nog niet financieel geadopteerd. Wilt u hem ondersteunen? Neem dan even contact met ons op.

Gabor

Gabor

Gabor. kwam binnen 05-02-2022 Helaas blijkt hij hersenschade te hebben waardoor hij hier blijft wonen.

Gabor wordt volledig financieel geadopteerd door :Marieke Martens

Simba

Simba

Simba kwam binnen met haar zusje Toffe. 24 maart 2021 ( ze zijn van medio 2019 )ze zouden eigenlijk verhuizen naar een geweldig thuis maar door omstandigheden moest dit even uitgesteld worden. Helaas zijn de twee Zo eigen geworden hier en ook vooral toffee is erg gesteld op iedereen van t team komt je begroeten komt haar dagelijkse knuffels halen. Loopt met je mee en helpt bij t verschonen ( Nja eigenlijk aandacht vragen). Omdat we hier de regel hebben dat wanneer dieren een jaar in de opvang zijn we ze niet meer uitplaatsen en zeker in hun geval zou t voor hun voelen als afgedankt worden want dit voelt intussen als hun thuis ( ze genieten van de vrijheid buiten ) daarom in overleg met de mensen die haar eigenlijk zouden adopteren besloten hun beide hier te laten blijven wonen.

Simba wordt financieel geadopteerd door: 1: Bianca Cober 2:Dieudonnee Cobben 3:

Rusty

Rusty

Rusty kwam binnen in de opvang 23 sept 2021 hij is geboren op 25-05-2021 Hij zou eigenlijk op 27 dec gecastreerd worden en naar lieve mensen verhuizen, maar helaas bleek hij bij controle vooraf ADD te hebben waardoor de castratie niet door kon gaan en hij aan de medicatie moest. Om die reden blijft rusty hier wonen we hopen natuurlijk dat we de ADD onder controle kunnen houden zodat hij nog een mooi en lang leven hier heeft in de buiten groep

Rusty wordt volledig financieel geadopteerd door Annelie en Alfons Mattheij

Chantal

Chantal

Chantal kwam binnen op 7 dec 2021. Ze is geboren medio 2016 door haar leeftijd blijft ze dus lekker in de opvang om haar oude dag te slijten.

Chantal wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Lemon

Lemon

Lemon kwam binnen dec 2021. Hij is van 2021 Helaas heeft hij hartproblemen waardoor hij levenslang dagelijks medicatie nodig heeft en blijft daarom in de opvang.

Lemon wordt volledig financieel geadopteerd door:Gabor Heeres

Toffee

Toffee

Toffee kwam binnen met haar zusje Simba 24 maart 2021 (ze is van medio 2019) ze zouden eigenlijk verhuizen naar een geweldig thuis maar door omstandigheden moest dit even uitgesteld worden. Helaas zijn de twee Zo eigen geworden hier en ook vooral toffee is erg gesteld op iedereen van t team komt je begroeten komt haar dagelijkse knuffels halen. Loopt met je mee en helpt bij t verschonen ( Nja eigenlijk aandacht vragen). Omdat we hier de regel hebben dat wanneer dieren een jaar in de opvang zijn we ze niet meer uitplaatsen en zeker in hun geval zou t voor hun voelen als afgedankt worden want dit voelt intussen als hun thuis ( ze genieten van de vrijheid buiten ) daarom in overleg met de mensen die haar eigenlijk zouden Adopteren besloten hun beide hier te laten blijven wonen.

Toffee wordt volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Rocky

Rocky

Rocky kwam binnen 09-01-2022 en is van begin 2018 hij is samen met Dolfje terug gekomen naar de opvang nadat ze drie jaar een liefdevol thuis hadden. Omdat we de regel hebben dieren maar een keer uit te plaatsen blijven ze in de opvang wonen.

Wordt volledig financieel geadopteerd door: Claudia Nouwens

Shamir

Shamir

Shamir wordt financieel geadopteerd door: 1 :Gabor Heeres 2: 3:

Joep

Joep

Joep is nog niet financieel geadopteerd. Wilt u hem ondersteunen? Neem dan even contact met ons op.

Spikey

Spikey

Spikey is nog niet financieel geadopteerd. Wilt u hem ondersteunen? Neem dan even contact met ons op.

Inaya

Inaya

Jolientje en Inaya kwamen samen met panda en Ukkie binnen in feb 2022 Ze zijn dan allen ruim 3 jaar oud en van dezelfde liefdevolle eigenaresse. We werden door een fam lid benaderd met de vraag of we deze twee koppels konden opvangen en herplaatsen, dit viel hun baasje enorm zwaar maar aangezien ze een zwaar gevecht heeft tegen een vreselijke ziekte konden ze helaas niet meer voor de schatjes zorgen. Wij hebben toen direct besloten een uitzondering te maken door deze situatie en vinden het belangrijker dat mevrouw zich richt op haar gevecht tegen de ziekte dan dat ze zich ook steeds zorgen moet maken waar haar schatjes zouden zijn. Wij hebben daarom direct toen aangeboden deze vier permanente huisvesting te bieden en op te nemen in de sponsor dieren zodat mevr zich geen Zorgen zou hoeven maken over haar kindjes. En ze altijd ok beeld materiaal informatie of een bezoekje ( indien ze sterk genoeg is) mag vragen Bij hoge uitzondering dus dat deze vier lieverds gratie krijgen en zonder. Medische reden of hoge leeftijd in onze opvang mogen verblijven.

Jolientje is financieel geadopteerd Dylan en Kelly Vandenbroucke.

Ukkie

Ukkie

Jolientje en Inaya kwamen samen met panda en Ukkie binnen in feb 2022 Ze zijn dan allen ruim 3 jaar oud en van dezelfde liefdevolle eigenaresse. We werden door een fam lid benaderd met de vraag of we deze twee koppels konden opvangen en herplaatsen, dit viel hun baasje enorm zwaar maar aangezien ze een zwaar gevecht heeft tegen een vreselijke ziekte konden ze helaas niet meer voor de schatjes zorgen. Wij hebben toen direct besloten een uitzondering te maken door deze situatie en vinden het belangrijker dat mevrouw zich richt op haar gevecht tegen de ziekte dan dat ze zich ook steeds zorgen moet maken waar haar schatjes zouden zijn. Wij hebben daarom direct toen aangeboden deze vier permanente huisvesting te bieden en op te nemen in de sponsor dieren zodat mevr zich geen Zorgen zou hoeven maken over haar kindjes. En ze altijd ok beeld materiaal informatie of een bezoekje ( indien ze sterk genoeg is) mag vragen Bij hoge uitzondering dus dat deze vier lieverds gratie krijgen en zonder. Medische reden of hoge leeftijd in onze opvang mogen verblijven.

Ukkie is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Jolientje

Jolientje

Jolientje en Inaya kwamen samen met panda en Ukkie binnen in feb 2022 Ze zijn dan allen ruim 3 jaar oud en van dezelfde liefdevolle eigenaresse. We werden door een fam lid benaderd met de vraag of we deze twee koppels konden opvangen en herplaatsen, dit viel hun baasje enorm zwaar maar aangezien ze een zwaar gevecht heeft tegen een vreselijke ziekte konden ze helaas niet meer voor de schatjes zorgen. Wij hebben toen direct besloten een uitzondering te maken door deze situatie en vinden het belangrijker dat mevrouw zich richt op haar gevecht tegen de ziekte dan dat ze zich ook steeds zorgen moet maken waar haar schatjes zouden zijn. Wij hebben daarom direct toen aangeboden deze vier permanente huisvesting te bieden en op te nemen in de sponsor dieren zodat mevr zich geen Zorgen zou hoeven maken over haar kindjes. En ze altijd ok beeld materiaal informatie of een bezoekje ( indien ze sterk genoeg is) mag vragen Bij hoge uitzondering dus dat deze vier lieverds gratie krijgen en zonder. Medische reden of hoge leeftijd in onze opvang mogen verblijven.

Jolientje is financieel geadopteerd Dylan en Kelly Vandenbroucke.

Mila

Mila

Deze lieverd kwam als jong al zwanger binnen heeft een miskraam gehad maar helaas wat schade aan haar heupjes/ onderrug opgelopen waardoor ze hier blijft.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Miranda Nijpels

Fudge

Fudge

Fudge is een lieverd die binnen kwam met vier weken oud. Hij is geboren Jan 2022 maar is blind aan één oog en heeft oogproblemen waar hij regelmatig zorg en zalf voor nodig heeft.

Fudge wordt volledig financieel geadopteerd door Kissy Toorenburg

Cashew

Cashew

Cashew wordt volledig financieel geadopteerd door:Suzy Former

Coco

Coco

Lieve Coco kwam binnen met 8 maanden oud ze is van medio 2021 werd misvormd geboren. Haar achterpoten zijn wel goed en zouden moeten functioneren maar dit doen ze niet. Ze beweegt zich voort als een walrus kan dus niet lopen maar is oh zo vrolijk en blij. Ze heeft uiteraard bij onze Dierenarts Eva een check up gehad want we wilden zeker weten dat dit diertje niet lijd. In onze ogen deed ze dat niet maar we moesten het zeker weten. Na controle blijkt ze een gezonde lieve cavia te zijn met alleen een euvel dat ze niet kan lopen. Maar ze is zo geboren ze weet niet beter en dit is haar wereld. Na al Div gehandicapten te hebben gehad hier weten wij ook inmiddels dat deze dieren in hun beleving intens gelukkig zijn het ontbreekt ze aan niks ze begroeten ons Wheeken net als ieder ander en op hun manier komt iets wat een popcorn lijkt dus ze zijn happy Voor ons dus geen redenen om een dier dat niet lijd in te slapen en ze mag dus om die reden lekker bij ons blijven wonen. Aan de foto is goed te zien dat haar linker voorpootje erg misvormd is en ze achter niet gebruikt

Coco wordt volledig financieel geadopteerd door:Karin De Vos

Fatamy

Fatamy

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Fatamy wordt volledig financieel geadopteerd door:Alfons Mattheij

Nero

Nero

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Atilla

Atilla

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Pumba

Pumba

Pumba is intussen al een senior kwam een paar jaar geleden zwaar verwaarloosd bij ons binnen doodsbang voor mensen en soortgenootjes. Boven verwachting werd hij toch herplaatsbaar en verhuisde naar een baasje wat hij zelf koos deze mensen kwamen een groepje beren adopteren voor buiten en pumba bleef maar om hun. ( dacht toen 16 jarige) dochter heen draaien. Iets wat we niet van hem gewend waren. Eenmaal op haar arm ging hij languit liggen en maakte zelf zijn keus te verhuizen. Dat viel ons na alle uren en tijd die we met hem bezig waren wel heel zwaar maar Ooh zo blij waren we dat hij van een hoopje elende omgetoverd was naar een geweldig lieve cavia vol vertrouwen. Dit is immers waar we het voor doen Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Eva

Eva

Eva wordt volledig financieel geadopteerd door:Daniëlle Sondij.

Dani

Dani

Fristie

Fristie

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Fristie wordt volledig financieel geadopteerd door Diana Duckers en Raf Petit.

Naomi

Naomi

Deze lieverd is geboren in sept 2021 uit een satijn mama. Moeder overleed toen ze een par dagen oud was aan de gevolgen van satijnziekte. Ook papa was een satijn om die reden word deze lieverd niet uitgeplaatst❤️

Naomi wordt financieel geadopteerd door: 1: José Öllers 2: Eveline Jansen 3:Patricia Kloetstra

Maximus

Maximus

Luc

Luc

Teuntje

Teuntje

Saartje

Saartje

Saartje wordt financieel geadopteerd door: 1:Fam Stok 2: 3:

Shine

Shine

Malin

Malin

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Ingrid Palsenberg-Hageman

 
E-mailen
Map
Instagram