Stichting Caviaopvang De Reddertjes
Schinveld, Limburg.

Sponsor een cavia

Deze pagina is toegewijd aan de vaste bewoners van onze opvang. Dit zijn dieren die wegens verschillende redenen niet kunnen verhuizen. Veelal zijn dit gezondheidsproblemen, zoals: chronische ziektes, oude dieren, dieren met een handicap en dieren met een afwijking. Maar ook kunnen deze dieren ernstig getraumatiseerd zijn, waardoor deze niet herplaatst kunnen worden. Uiteenlopende redenen dus. Wij kiezen wat het beste voor het dier is en soms houdt dat in dat ze op een verantwoorde manier gelukkig en oud mogen worden in onze opvang. Deze vaste bewoners kunnen gesponsord worden.

Door het sponsoren van een cavia, wordt er bijgedragen aan de kosten die er dagelijks voor deze cavia’s gemaakt worden. Dit loopt uiteen van voeding, verzorging, medicatie of een onverwachts dierenartsbezoek. Één cavia kan door meerdere mensen worden geadopteerd (maximaal 3 sponsoren per dier). Er kan ook gekozen worden, om de enige sponsor van een dier te zijn, dan bedragen de kosten €50 per jaar. De betaling hiervan kan worden overgemaakt naar de bankrekening van de stichting. Bij sponsoring blijft de cavia in onze opvang. 

Aan het begin van de adoptie krijgen de mensen een certificaat per mail met de naam, foto en informatie van de cavia. Het is mogelijk om in de opvang zelf een cavia uit te kiezen die u wilt adopteren. Alle cavia's uit de opvang staan ook op onze Facebook pagina in het album:  Sponsor cavia’s. Bij sommige cavia's is er ook meer informatie te vinden over hun verleden. Dit kan helaas niet bij alle cavia's worden gezet, wegens privacy redenen. Het sponsor bedrag bedraagt 25 euro per jaar per cavia. 

Als cavia's overlijden in de opvang, zullen de adoptanten op de hoogte worden gesteld. U heeft dan de mogelijkheid om een andere cavia te adopteren of de adoptie stop te zetten. 

De cavia's die financieel zijn geadopteerd, blijven in principe voor de rest van hun leven in de opvang. Uitzonderingen kunnen worden gemaakt als een cavia om een of andere reden beter af is op een andere plek of in een andere groep. 

Die dieren die in de opvang blijven proberen we een zo natuurlijk mogelijk en fijn leven te geven. Vrijwel alle cavia'a zitten in ruime buiten verblijven. Als het niet mogelijk voor een cavia, woont hij of zij in een ruim binnen verblijf.

Sponsor cavia's

Noortje

Noortje

Noortje is in haar cavialeventje al heel vaak verhuisd. Ze mag daarom nu lekker in de opvang oud worden.

Noortje is financieel volledig geadopteerd door Anja Soentpiet.

Lenny

Lenny

Zijn verhaal kan ik hier helaas niet plaatsen maar bij financiële adoptie wel toelichten. Hij heeft een trauma door zijn verleden wat niet rooskleurig was.

Lenny is financieel geadopteerd door 1. Suzy Former 2. Mert Onink 3. Mayke van Wijk

Valentijn

Valentijn

Deze kleine kerel van ca juni 2020 komt uit extreme doorfok/incest. Hij is ook veel te klein voor zijn leeftijd.

Valentijn is financieel geadopteerd door: 1: Daniella Peters 2: Moon Verheij 3: Mark Van Bon

Belle

Belle

Deze dame komt uit ernstige doorfok en incest samen met Elly en Faye die ook in dit album staan (Alice en Theodore hebben we als onze privécavia's geadopteerd ), allen komen van het zelfde adres. Ze leefden verwilderd in een tuin waar nest na nest na nest is geproduceerd en de gehele familiegeneraties door elkaar liepen. Ze zijn erg verwilderd. Belle en Faye werden door een meisje geadopteerd maar helaas bleek Belle zwanger en kreeg Ella, Alice en Theodore. De laatste twee adopteerden wij om hen te helpen en om extreem incest voorkomen. Helaas bleken de andere drie onhandelbaar en werden we gevraagd om rustig te worden echter gaf dat haar en ook de dieren heel veel stress aangezien deze liever geen enkel menselijk contact hebben. Om die reden werden wij benaderd met de vraag of we ze konden opnemen en helpen. Zoals de meesten van jullie intussen weten wanneer we zeker weten dat dieren uit extreme incest/doorfok komen plaatsen we deze niet. Dit omdat onze ervaring is dat er vaak problemen optreden bij deze dieren. In dit geval het feit dat ze echt verwilderd zijn een dubbele reden.

Belle is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Tijger

Tijger

Tijger heeft last van chronische luchtwegproblemen en blijft daarom lekker in de opvang wonen.

Tijger is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Lotte

Lotte

Lotte is financieel volledig geadopteerd door Gabor Heeres

Doris

Doris

Doris is geboren in december 2019 maar helaas blind. Ze blijft daarom lekker bij ons in de opvang wonen.

Doris is financieel volledig geadopteerd door Wendy Kokkelkoren, Guido Dieteren en de dochters.

Daisy

Daisy

Zeugje. Deze knappe dame blijft in de opvang omdat ze een erg rot verleden heeft. Ze is erg getraumatiseerd en bang. Ook heeft ze heeft heupproblemen.

Daisy is financieel volledig geadopteerd door: Karin De Vos

Captain Hook

Captain Hook

Captain Hook de broer van Dante Is van is van 2016 en is blind om die reden blijft hij in de opvang wonen. Hij is natuurlijk ook bijna 5 dus om die reden en t feit dat hij en zijn broer heel erg close zijn blijven de beide ook in de opvang wonen.

Captain Hook is financieel volledig geadopteerd door: Dylan en Kelly Vandenbroucke

Uzi

Uzi

Uzi is van ca begin 2021 hij werd door de dierenambulance in het bos uitgezet gevonden samen met nog een beertje die we forest genoemd hebben hij is via de Vooropvang waar ze terecht kwamen naar ons gekomen . Helaas ik hij te bang en getraumatiseerd om uiteindelijk naar een nieuw thuis te laten gaan om die reden is er besloten dat hij in de opvang zal blijven wonen.

Uzi wordt volledig financieel geadopteerd door Karin De Vos

Blizzy

Blizzy

Blizzy is een lieve dame van ca medio 2018. Zij en haar zusje Dizzy zijn beide blind en blijven om die reden in onze opvang wonen. Ze zijn in juni 2021 hier komen wonen.

Lieve Blizzy wordt financieel geadopteerd door: 1 Karin De Vos 2 Dieudonnee Cobben 3 Dieudonnee Cobben

Alvin

Alvin

Alvin is van begin 2021 hij kwam binnen van een laten we t licht uitdrukken helse plek geboren in de duisternis en viezigheid. En op een plek van mishandeling, hij werd herplaatst maar tijdens zijn puberen bleek hij niet meer samen te kunnen met zijn toen al puberende maatje samen kwamen ze hier op vakantie in de hoop mss iets voor het gezin te kunnen betekenen helaas overleed zijn maatje Benji hier aan nierfalen. We probeerden alvin met een paar beren samen te zetten. In een groepje ging dat goed maar eenmaal de individuele koopontbinding was het net of hij een kortsluiting kreeg en dook bovenop de beren die we probeerden te matchen. Na goed overleg met zijn baasjes is besloten hem terug te nemen in de opvang en hem een thuis te bieden in de groep als hij met een cavia alleen zit is hij een tikkende tijdbom echter bleek hij zich hier in de grote groep met veel ruimte en veel anderen beren wel heel happy en relax te voelen. Om deze reden blijft hij de rest van zijn leventje in de opvang wonen.

Alvin wordt volledig financieel gesponsord door: Michele Sport.

Dave

Dave

Dave is van dec 2020 hij blijft hier wonen omdat hij heel erg bang blijft maar vooral omdat hij veel te weinig groeit en gevoelige luchtwegen heeft . Zijn beide broertjes woonden ook in de opvang maar zijn helaas overleden.

Dave is financieel volledig geadopteerd door Peter en Petra Pelgrom

Dion

Dion

Dion woont al in de opvang sinds hij vier weken oud is en wordt helaas elke keer weer door iedereen gepasseerd. We hebben besloten dat t lang genoeg heeft geduurd en de opvang is nu zijn forever home. Hij mag nu in vrijheid in de groep leven.

Dion wordt volledig financieel geadopteerd door Angeli Bijsterbosch

Lyra

Lyra

Lyra is van gokken we begin 2020 kwam okt 2021 zwanger binnen�� Omdat ook zij een satijncavia is en satijn dus kwetsbaarder zijn blijft ook zij hier wonen.

Lyra wordt volledig financieel geadopteerd door:Peter Pelgrom en Petra Bakker

Yara

Yara

Yara gokken van april 2021 kwam in juni 2021 samen met (half) broers en zusjes binnen. Enkele van hun zijn aan hartproblemen overleden. Ze komt uit extreme incest/doorfok om die reden is besloten hen niet te laten verhuizen. De kans is groot dat ze niet oud zullen worden.

Yara wordt volledig financieel geadopteerd door:Silvia Keij

Romeo

Romeo

Romeo is volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Fiona

Fiona

Fiona wordt financieel geadopteerd door 1: Ralf Hempe 2: Gabor Heeres 3: Sav de Bruin

Lexi

Lexi

Lexi kwam met een groep van 37 beren en zeugen in september binnen in onze opvang. Ze is van gokken we april/mei 2021 Helaas waren zij en 18 andere zeugjes vooral jonger dan haar en leeftijdgenoten zwanger. De meesten zijn van dode jongen bevallen of overleden tijdens de bevalling. �� Deze lieve dame is aan een zijde blind en haar andere oog ziet beperkt heeft vaak ook ontstekingen in haar oogjes ze blijft daarom hier wonen. Daarnaast komt ze uit extreme incest.

Lexi wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos.

Roosje

Roosje

Roosje kwam binnen juli 2021 ze is van 24/02/2021. Was bij de Vorrige baas bevallen en raakte tijdelijk verlamd. Ze heeft daarbij problemen aan haar heupen overgehouden de andere dieren waar ze mee binnen kwam kunnen gelukkig wel verhuizen. Zij moet hier blijven.

Roosje is financieel geadopteerd door: 1. Ralf Hempe 2. Cynthia Mirani 3. Dieudonnee Cobben

Rolo

Rolo

Rolo kwam binnen in onze opvang in juni 2021. Is uitgeplaatst als leen beertje omdat de oude billy zijn maatje verloor. Helaas na een paar maanden overleed billy en kwam Rolo zoals afgesproken terug naar de opvang. En zoals iedereen weet dieren die terugkomen worden niet uitgeplaatst. Zijn leen adoptie mama wilde hem wel graag sponsoren.

Rolo is volledig financieel geadopteerd door: Daniëlle Hameleers.

Petra

Petra

Petra is van maart 2021 kwam in sept 2021 binnen. Ze is aan een zijde volledig blind en heeft oogproblemen en blijft daarom in de opvang wonen.

Petra is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Flora

Flora

Flora wordt volledig financieel geadopteerd door Monique Menten.

Lillith

Lillith

Lillith woont sinds begin 2021 in de opvang en is waarschijnlijk van begin 2020. Ze kwam uit een leven vol verwaarlozing en mishandeling. Ze is de dame waarvan we na een poosje foto’s plaatsten van de mega klit die we van haar af haalden die net zo groot was als zij zelf.

Lillith wordt volledig financieel geadopteerd door Caroline Swennen.

Sirius

Sirius

Sirius blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Sirius word financieel volledig gesponsord door Jouke Huisman-van den Brink

Rambo

Rambo

Rambo is terug sinds mei 2021 hij is van eind 2019 hij was na zware verwaarlozing en mishandeling in de opvang gekomen is toen verhuisd en terug gekomen daarom blijft hij nu in de opvang wonen.

Rambo is financieel volledig geadopteerd door Silvia Keij

Shauny

Shauny

Shauny is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje didi blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet

Shauny is volledig financieel geadopteerd door Jolanda Telman

Paris

Paris

Paris is een knap zeugje geboren in 2020. Ze is een zusje van Dakota en komt uit inteelt, is getraumatiseerd en hysterisch bang. Ook heeft ze longproblemen waardoor ze bij ons binnen in de opvang verblijft.

Paris is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos

Didi

Didi

Didi is hier geboren 5 aug 2021 haar moeder kwam uit extreme doorfok en werd door haar zoon gedekt. Haar vader is dus tevens haar broer ( otis) mama is helaas overleden. Van de vijf baby’s hebben drie het door problemen/afwijkingen niet gered zij en haar zusje Shauny blijven daardoor hier in de opvang wonen ze groeien onvoldoende en hun bouw klopt niet.

Didi is financieel volledig geadopteerd door Daphne Pelgrom

Simba

Simba

Simba is een beer geboren in 2019 In maart 2021 kwam hij in de opvang door mishandeling heeft hij een lichte hersenschade en maar één oog. Daarnaast is hij ook nog eens satijn waardoor hij in de opvang blijft wonen.

Simba is financieel volledig geadopteerd door Karin de Vos.

Noa

Noa

Noa kwam binnen 10-01-2021 is van mei 2019 de lieverd heeft schade aan zijn voorpootje waardoor hij niet kan verhuizen.

Noa wordt volledig financieel geadopteerd door; Karin De Vos

Gabor

Gabor

Gabor. kwam binnen 05-02-2022 Helaas blijkt hij hersenschade te hebben waardoor hij hier blijft wonen.

Gabor wordt volledig financieel geadopteerd door :Marieke Martens

Simba

Simba

Simba kwam binnen met haar zusje Toffe. 24 maart 2021 ( ze zijn van medio 2019 )ze zouden eigenlijk verhuizen naar een geweldig thuis maar door omstandigheden moest dit even uitgesteld worden. Helaas zijn de twee Zo eigen geworden hier en ook vooral toffee is erg gesteld op iedereen van t team komt je begroeten komt haar dagelijkse knuffels halen. Loopt met je mee en helpt bij t verschonen ( Nja eigenlijk aandacht vragen). Omdat we hier de regel hebben dat wanneer dieren een jaar in de opvang zijn we ze niet meer uitplaatsen en zeker in hun geval zou t voor hun voelen als afgedankt worden want dit voelt intussen als hun thuis ( ze genieten van de vrijheid buiten ) daarom in overleg met de mensen die haar eigenlijk zouden adopteren besloten hun beide hier te laten blijven wonen.

Simba wordt financieel geadopteerd door: 1: Dieudonnee Cobben 2: Carla Scheeren 3: Gabor Heeres

Rusty

Rusty

Rusty kwam binnen in de opvang 23 sept 2021 hij is geboren op 25-05-2021 Hij zou eigenlijk op 27 dec gecastreerd worden en naar lieve mensen verhuizen, maar helaas bleek hij bij controle vooraf ADD te hebben waardoor de castratie niet door kon gaan en hij aan de medicatie moest. Om die reden blijft rusty hier wonen we hopen natuurlijk dat we de ADD onder controle kunnen houden zodat hij nog een mooi en lang leven hier heeft in de buiten groep

Rusty wordt volledig financieel geadopteerd door Annelie en Alfons Mattheij

Chantal

Chantal

Chantal kwam binnen op 7 dec 2021. Ze is geboren medio 2016 door haar leeftijd blijft ze dus lekker in de opvang om haar oude dag te slijten.

Chantal wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Shamir

Shamir

Shamir kwam binnen in Jan 2022 hij blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft

Shamir wordt financieel geadopteerd door: 1 :Gabor Heeres 2:Janneke van der Bie 3:Barbara Koopal en Eline

Joep

Joep

Joep wordt volledig financieel geadopteerd door:Alicija Karp

Jolientje

Jolientje

Jolientje en Inaya kwamen samen met panda en Ukkie binnen in feb 2022 Ze zijn dan allen ruim 3 jaar oud en van dezelfde liefdevolle eigenaresse. We werden door een fam lid benaderd met de vraag of we deze twee koppels konden opvangen en herplaatsen, dit viel hun baasje enorm zwaar maar aangezien ze een zwaar gevecht heeft tegen een vreselijke ziekte konden ze helaas niet meer voor de schatjes zorgen. Wij hebben toen direct besloten een uitzondering te maken door deze situatie en vinden het belangrijker dat mevrouw zich richt op haar gevecht tegen de ziekte dan dat ze zich ook steeds zorgen moet maken waar haar schatjes zouden zijn. Wij hebben daarom direct toen aangeboden deze vier permanente huisvesting te bieden en op te nemen in de sponsor dieren zodat mevr zich geen Zorgen zou hoeven maken over haar kindjes. En ze altijd ok beeld materiaal informatie of een bezoekje ( indien ze sterk genoeg is) mag vragen Bij hoge uitzondering dus dat deze vier lieverds gratie krijgen en zonder. Medische reden of hoge leeftijd in onze opvang mogen verblijven.

Jolientje is financieel geadopteerd Dylan en Kelly Vandenbroucke.

Mila

Mila

Deze lieverd kwam als jong al zwanger binnen heeft een miskraam gehad maar helaas wat schade aan haar heupjes/ onderrug opgelopen waardoor ze hier blijft.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Miranda Nijpels

Atilla

Atilla

Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Atilla wordt volledig financieel geadopteerd door:Janneke Grim

Pumba

Pumba

Pumba is intussen al een senior kwam een paar jaar geleden zwaar verwaarloosd bij ons binnen doodsbang voor mensen en soortgenootjes. Boven verwachting werd hij toch herplaatsbaar en verhuisde naar een baasje wat hij zelf koos deze mensen kwamen een groepje beren adopteren voor buiten en pumba bleef maar om hun. ( dacht toen 16 jarige) dochter heen draaien. Iets wat we niet van hem gewend waren. Eenmaal op haar arm ging hij languit liggen en maakte zelf zijn keus te verhuizen. Dat viel ons na alle uren en tijd die we met hem bezig waren wel heel zwaar maar Ooh zo blij waren we dat hij van een hoopje elende omgetoverd was naar een geweldig lieve cavia vol vertrouwen. Dit is immers waar we het voor doen Deze lieverd is samen met 5 vriendjes een aantal jaar geleden herplaatst door verhuizen van hun baasjes moesten de lieverds helaas terug naar hier verhuizen. Ze zijn intussen alweer eventjes hier en leven vrolijk in onze buitengroep. Dit was ook de reden van verhuizen ze woonden lekker buiten maar de baasjes gingen kleiner wonen en om de 6 boys in een kooi te gaan houden was dus geen optie. Moedige keus waarbij het belang van de dieren voor ogen werd gehouden en zo hoort het ook. Deze ex Reddertjes vinden dus nu hier hun forever home terug thuis bij de Reddertjes ❤️❤️ welkom jongens

Pumba wordt volledig financieel geadopteerd door:Caroline Swennen

Naomi

Naomi

Deze lieverd is geboren in sept 2021 uit een satijn mama. Moeder overleed toen ze een par dagen oud was aan de gevolgen van satijnziekte. Ook papa was een satijn om die reden word deze lieverd niet uitgeplaatst❤️

Naomi wordt financieel geadopteerd door: 1 José Öllers 2 Patricia Kloetstra 3:Gabor Heeres

Maximus

Maximus

Maximus wordt volledig financieel geadopteerd door :Karin De Vos.

Luc

Luc

Luc wordt volledig financieel geadopteerd door: Jesse Hoekstra

Teuntje

Teuntje

Teuntje wordt volledig financieel geadopteerd door: Barbara Koopal en Eline

Shine

Shine

Shine kwam in april 2022 binnen en blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwge zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft zijn vader Malin ook hier wonen, beide komen uit oeps nestjes bij mensen waarbij Malin zijn moeder weer dekte en daaruit kwam Shine.

Shine wordt volledig financieel geadopteerd door: Gabor Heeres

Malin

Malin

Malin kwam in april 2022 binnen en blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwge zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft zijn zoontje Shine blijft ook hier wonen, beide komen uit oeps nestjes bij mensen waarbij Malin zijn moeder weer dekte en daaruit kwam Shine.

Wordt volledig financieel geadopteerd door:Ingrid Palsenberg-Hageman

Annabel

Annabel

Annabel is in de opvang sinds 29-05-22. Ze is geboren begin 2020 blijft in de opvang wonen Ivm problemen met cystes.

Annabel wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos

Joop

Joop

Joop kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Joop wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos en Mark Van Bon

Jupiter

Jupiter

Jupiter is in de opvang geboren samen met zijn zusje en broers op 20-03/2023 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen.

Jupiter wordt volledig financieel geadopteerd door:Nicole Corver-Dijsselbloem

Joup

Joup

Joup kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Joup wordt volledig financieel geadopteerd door:Sandra Wehrens

Jaap

Jaap

Jaap kwam in de opvang op 08-06-2022. Hij komt uit satijnlijn en ernstige inteelt daarnaast zijn hij en zijn broers extreem bang. Daarom is besloten ze hier te laten verblijven vooral door de ernstige incest.

Jaap wordt volledig financieel geadopteerd door: Karin De Vos

Mabel

Mabel

Mabel is door ons weggehaald uit ernstige verwaarlozing op 12-06-2022 ze is deels blind en zo getraumatiseerd dat ze niet zal kunnen verhuizen Ze is gokken we geboren begin 2022

Mabel wordt volledig financieel geadopteerd door:Sins Arts

Speedy

Speedy

Speedy is door ons weggehaald uit ernstige verwaarlozing op 12-06-2022 helaas blijkt de lieverd ernstige hartklachten te hebben waarvoor hij levenslang medicatie nodig heeft hij zal helaas hierdoor ook niet oud worden speedy is geboren begin 2022

Speedy wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Wolf

Wolf

Wolf is in de opvang geboren samen met zijn zusje en broers op 20-03/2023 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen

Wolf wordt volledig financieel geadopteerd door:Karin De Vos

Mark

Mark

Mark is financieel volledig geadopteerd door Mark van Bon.

Catweazle

Catweazle

Catweazle is financieel volledig geadopteerd door Claudia Nouwens

Kalu

Kalu

Kalu kwam net als Bagheera, Tijger en Furby in september 2020 binnen met een groep van 30 beren. Helaas had ook hij teveel van giftige planten te eten gehad en daardoor is zijn immuunsysteem aangetast. Hij is heel erg gevoelig en vaak ziek dus heel vatbaar. Om deze reden blijft deze kanjer in de opvang binnen wonen.

Kalu is financieel volledig geadopteerd door Dieudonnee Cobben.

Orion

Orion

Orion blijft in de opvang wonen omdat hij vanwege zijn satijnvacht extra kwetsbaar is en verzorging nodig heeft,

Orion wordt volledig financieel geadopteerd door:José Öllers

Faith

Faith

Faith, geboren maart 2020 (schatting). Hij kwam hier binnen via de reddingsactie, waarbij 36 beren zijn gered. Door een onbehandelde middenoorontsteking is zijn evenwichtsorgaan en vermoedelijk ook iets in de hersenen beschadigd, Hierdoor kan Faith alleen naar boven kijken en is zijn kopje scheef. Ondanks zijn afwijking is hij vrolijk, gelukkig en lijdt hij zeker niet.

Faith is financieel geadopteerd door: 1. Carla Slootweg 2. Dylan Vandenbroucke 3. Kelly Callens

Polaris

Polaris

Polaris geb schatten we juli 2021 binnen gekomen okt 2021blijft ivm satijn in de opvang wonen. Dit omdat hij vanwege zijn satijnen vacht kwetsbaarder is en extra zorg nodig heeft.

Polaris wordt volledig financieel geadopteerd door :Dieudonnee Cobben

Snoezel

Snoezel

Dit is lieve snoezel. Ze is van gokken we van eind 2019 Ze kwam van een plek van verwaarlozing. Waar ze in een klein hokje 30/30 in duisternis leefde ze is daar op z’n zachtst gezegd alles behalve goed behandeld er werd gegraaid naar haar en van hok naar hok gepleurd in de waarste zin van het woord. Hierdoor heeft deze schat een ernstige hersenschade opgelopen en moet helaas binnen wonen omdat ze snel uit balans raakt ondanks wat haar is aangedaan hebben we in de maanden die ze nu hier woont haar vertrouwen gewonnen en ontpopt tot een lieve schat vol vertrouwen en liefde❤️

Snoezel wordt volledig gesponsord door: Silvia Keij

Maze

Maze

Maze kwam samen met haar vriendin caitlyn in de opvang okt 2022 ze is van 2017 en blijft haar oude dag lekker hier genieten.

Maze Wordt volledig financieel geadopteerd door: Suzy Former

Lucky Luke

Lucky Luke

Lucky luke is een beer van begin 2020 Hij is een ex reddertje die in de zomer 2022 terug is gekomen en daarom hier blijft.

José

José

Jose is in de opvang geboren samen met haar broers op 20-03/2022 beide ouders waren satijn en ernstige incest Daardoor zijn ze ook heel erg klein hebben enorme achterstand in de groei Ze blijven daarom in de opvang wonen.

Joey

Joey

Joey kwam in de zomer van 2022 in de opvang hij is van ca begin 2021 helaas heeft hij vaak problemen met zijn luchtwegen waardoor hij niet kan verhuizen.

Joey wordt volledig financieel geadopteerd door:Natasja Deut.

Caitlyn

Caitlyn

Caitlyn kwam okt 2022 in de opvang wonen met haar zusje Maze. Omdat ze van begin 2017 is zal ze vanwege haar leeftijd hier blijven wonen.

Caitlyn wordt volledig financieel geadopteerd door:Karin De Vos

Jace

Jace

Jace kwam zomer 2022 terug in de opvang nadat zijn baasjes niet meer voor hem konden zorgen hij heeft beginnend staar en blijft in de opvang wonen.

Jace wordt volledig financieel geadopteerd door:Suzy Former

Virginia

Virginia

Virginia wordt volledig financieel geadopteerd door:Angelique Demers en Norbert

Streepje

Streepje

Streepje is een grote beer ( al lijkt hij op de foto klein hij kwam in de opvang okt 2022 en is geboren in 2017 om die reden blijft hij in de opvang.

Beesje

Beesje

Beesje kwam met haar dochter Cavi in de opvang okt 2022 Ze is geboren ca begin 2016 deze oude dame mag haar leventje hier slijten met haar dochter.

Beesje wordt volledig financieel geadopteerd door: Esther Haze-Bakker

Tony

Tony

Tony is een ex reddertje die helaas okt 2022 terug kwam in de opvang door omstandigheden

Tony wordt volledig financieel geadopteerd door:Brenda Quaaden

Raider

Raider

Raider is in de opvang sinds juni 2022 hij komt uit de groep 49 zwaar verwaarloosde dieren heeft een anaal verlamming en kan hierdoor niet verhuizen.

Raider wordt volledig financieel geadopteerd door:Monique Menten

Jack Sparrow

Jack Sparrow

Jack Sparrow kwam in de opvang in april 2022 hij is gevonden gedumpt in een doos met 25 andere cavias Zijn linker oog heeft schade rechts is slechtziend Hij is van begin 2022.

Louis

Louis

Louis is in de opvang sinds mei 2022 werd met 13 beren gedumpt in een doos achter gelaten deze groep zat zo krap dat ze flink gevochten hadden waarbij deze lieverd zijn linkeroog verloor.

Louis wordt volledig financieel geadopteerd door Stefan Pelgrom.

Mack

Mack

Mack kwam in mei bij ons hij was achtergelaten in de doos met de 13 beren die vecht wonden hadden ( de meesten van jullie kennen t verhaal nog wel) Mack is aan één zijde blind en heeft flinke littekens overgehouden van die verwondingen.

Mack wordt volledig financieel geadopteerd door Gabor Heeres

Steve

Steve

Steve kwam samen met Tony eind 2022 terug in de opvang Zij zijn ex Reddertjes en blijven daarom hier wonen Helaas door verandering van baan moest hun baasje veel reizen en kon daardoor niet meer voor ze zorgen.

Steve wordt volledig financieel geadopteerd door: Brenda Quaaden.

Burmy

Burmy

Burmy kwam in mei bij ons hij was achtergelaten in de doos met de 13 beren die vecht wonden hadden ( de meesten van jullie kennen t verhaal nog wel) Burmy is aan één zijde blind en heeft aan dat oogje ook schade overgehouden.

Goomy

Goomy

Goomy kwam binnen op 12 juni 2022 (Spanbroek groep) Hij zat in de adoptie na een lang herstel helaas kreeg hij oogproblemen waardoor hij een oog verloor.

Onyx

Onyx

Onyx is een ex Reddertje die door omstandigheden retour kwam.

Viktor

Viktor

Viktor kwam binnen op 23 april ( doos 25 een doos waarin 25 caafjes werden gedumpt ) hij was toen 1a2 dagen oud Helaas versprong Victor zich van een huisje waardoor hij zijn achterkant kneusde uiteindelijk resulteerde dit in een amputatie van zijn rechter achterpoot op 23 dec 2022.

Viktor wordt volledig financieel geadopteerd door:Stefan Pelgrom

Buck

Buck

Buck werd in juni 2022 in de opvang geboren Helaas bleek hij niet plaatsbaar omdat hij heel erg angstig en schuw naar soortgenootjes In de grote groep gaat het oké maar hij heeft een speciaal hoekje in t verblijf waar alleen hij in kan springen om zich terug te trekken van de anderen hij kan ze dan wel zien en horen maar kan zich zo afzonderen sinds hij deze optie heeft voelt hij zich veel meer op zijn gemak.

Buddy

Buddy

Buddy kwam binnen op 12 juni 2022 (Spanbroek groep) Hij kwam doodziek en ondervoed binnen na lang herstel kon hij in de groep Hij is extreem bang het duurde dan ook best een poos eer we een goede foto konden maken want hij krijst alles bijeen bij menselijk contact en is doodsbang.

Brammetje

Brammetje

Brammetje kwam samen met zijn maatje Vlekkie binnen op 3 dec 2022 vlekkie had een tumor tussen zijn oor en oog waardoor hij een niet functionerend oog had Zijn andere oogje was ook slecht beide dieren waren op leeftijd helaas overleed vlekkie een dag voor zijn operatie Brammetje blijft vanwege zijn leeftijd in de opvang wonen.

Brammetje wordt volledig financieel geadopteerd door de familie Van Hall

Hannah

Hannah

Hannah is geboren in de opvang op 6 jan 2023 ze komt uit extreme incest en vanwege gezondheidsproblemen blijft zij in de opvang wonen.

Hannah wordt volledig financieel geadopteerd door: Hanneke Buurtpunt ViaTimpunt Pink

Punky

Punky

Punky kwam op 9 jan 2023 in de opvang samen met een ander beertje Puncky is al wat ouder maar ook blind en blijft derhalve bij ons wonen Zijn maatje is nog jong en gezond en mag verhuizen ze waren geen echte goede maatjes dus vandaar dat ze uiteen gehaald worden.

Laury

Laury

Laury is geboren in de opvang op 3 jan 2023. Helaas komt ze voort uit satijn waardoor we haar en haar zusje en broertje niet uitplaatsen Ook blijven ze erg achter in groei en ontwikkeling.

Anton

Anton

 
E-mailen
Map
Instagram